Arbëri

KDI: Aksioni në AZHB dëshmi që Kosova është thellë e zhytur në korrupsion

 

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka vlerësuar se aksioni i sotëm në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë është dëshmi se Kosova është thellë e zhytur në korrupsion.

Dhjetë zyrtarë shtetërorë e dy civilë janë arrestuar sot në aksionin policor të zhvilluar në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe në disa komuna lidhur me dyshimet për ryshfet në subvencionet bujqësore. Rreth 400 mijë euro janë sekuestruar në këtë aksion policor, ka njoftuar Prokurori i Shtetit.