Arbëri

Zyrtari i LDK-së ka frikën se lidershipi i partisë po mundohet të riciklojë figurat që çuan në humbje

 

Anëtari i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, Naser Rugova, ka kërkuar nga kryetari Isa Mustafa, që ka paralajmëruar dorëheqjen dhe udhëheqësit tjerë partiak, që të qëndrojnë jashtë procesit zgjedhor të paralajmëruar për 14 mars.

Kryetari Mustafa ka paralajmëruar dorëheqjen pas humbjes së thellë të LDK-së në zgjedhjet e 14 shkurtit ku doli e treta me rreth 13 për qind të votave.