Arbëri

Kampusi i Parë Europian i një Top Universiteti Britanik në rajon: Bachelor dhe Master në Kolegjin City, Universiteti York Kampusi Europian në Selanik

Kampusi i Parë Europian i një Top Universiteti Britanik në rajon: Bachelor dhe Master në Kolegjin City, Universiteti York Kampusi Europian në Selanik
Artikull i sponsorizuar
 

Universiteti i Yorkut, një nga universitetet më të mira në Mbretërinë e Bashkuar dhe në botë, ka partneritet me Kolegjin CITY, i cili tani është bërë Universiteti York Kampusi European. Duke u bazuar në trashëgiminë dhe përvojën 30-vjeçare të Kolegjit CITY në ofrimin e arsimit të lartë britanik në rajon Universiteti York Kampusi European po ofron përsosmërinë e arsimit universitar britanik në rajon në epokën pas- Brexit.