Arbëri

Padi me kërkesën për anulimin e lejeve për hidrocentralin në Brezovicë

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Organizatat GLPS e GAIA, kanë kërkuar anulim të lejeve ujore e mjedisore për hidrocentralin në Brezovicë me anë të një padie që kanë dorëzuar sot në Pallatin e Drejtësisë.

Këto organizata kanë thënë se këto leje janë lëshuar nga Ministria e Ambientit pa transparencë dhe pa vullnetin e qytetarëve të kësaj ane.