Arbëri

Rashiq: Kurti mund të ketë sukses në dialog me serbët lokalë

Rashiq: Kurti mund të ketë sukses në dialog me serbët lokalë
 

Kryetari i Partisë Demokratike Progresive, Nenad Rashiq, thotë ideja e kandidatit për kryeministër nga Vetëvendosje, Albin Kurti, për dialog nga poshtë me serbët lokal është e vetmja mundësi që mund të ketë sukses.

Ai thotë se për këtë gjë Kurti ka kapacitet dhe beson se do të ketë sukses.