Arbëri

Krasniqi: Masat anti-COVID që janë në fuqi mjaftojnë tani për tani

Krasniqi: Masat anti-COVID që janë në fuqi mjaftojnë tani për tani
 

(Kosovapress) Ditëve të fundit Kosova ka shënuar rritje të rasteve të reja më koronavirus. E përkundër kësaj drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi thotë se aktualisht situata epideomologjike është e manxhueshme, dhe ende kanë kapacitet spitalore.

Krasniqi në një intervistë për, thotë se janë duke i përcjell shifrat dhe tani për tani do vazhdohet me masat anti-COVID që janë në fuqi.