Arbëri

Përmbyllet vlerësimi i votave nga diaspora, aprovohen mbi 53 mijë e refuzohen mbi 20 mijë zarfe me vota

Përmbyllet vlerësimi i votave nga diaspora, aprovohen mbi 53 mijë e refuzohen mbi 20 mijë zarfe me vota
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përmbyllur procesin e vlerësimit të rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime të diasporës prej të cilave janë aprovuar 53 mijë e 600 zarfe me fletëvotime ndërkaq janë refuzuar 20 mijë e 400 sosh.

Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi tha gjatë konferencës për media në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve se po punohet që gjatë ditës së dielë të nis edhe numëri i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta.