Arbëri

Marrëveshja Kosovë-Serbi vështirë të arrihet para vitit 2023

Marrëveshja Kosovë-Serbi vështirë të arrihet para vitit 2023
Pa negociata thelbësore diplomatike mes Kosovës dhe Serbisë, nën lehtësimin e Bashkimit Evropian dhe mbështetjen e Shteteve të Bashkuara, konsiderohet vështirë e arritshme një marrëveshje finale

Prishtinë, 28 shkurt - Pa negociata thelbësore diplomatike mes Kosovës dhe Serbisë, nën lehtësimin e Bashkimit Evropian dhe mbështetjen e Shteteve të Bashkuara, konsiderohet vështirë e arritshme një marrëveshje finale.

 

Prishtinë, 28 shkurt - Pa negociata thelbësore diplomatike mes Kosovës dhe Serbisë, nën lehtësimin e Bashkimit Evropian dhe mbështetjen e Shteteve të Bashkuara, konsiderohet vështirë e arritshme një marrëveshje finale.

Kështu kanë vlerësuar njohës të këtij procesi në prag të vizitës së emisarit të BE-së për dialogun, Miroslav Lajcak. Diplomati sllovak për tri ditë do të qëndrojë në Prishtinë, ku do të ketë takime me përfaqësues të institucioneve dhe partive.