Arbëri

Mësimdhënësit marrin shtesat e para prej 100 eurosh

Foto: KOHA
 

Mësimdhënësit kanë marrë shtesat e para të premtuara nga Qeveria Hoti në vlerë prej 100 eurosh, ka bërë të ditur Ymer Ymeri nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencave të Kosovës.

Ymeri ka thënë se kërkesë e tyre është t’i marrin shtesat për aq muaj sa kanë punuar online.