Arbëri

Drejtori i KPK-së arrestohet nën dyshimin se mori veturën 20,000 eurosh për të mbyllur një rast, dhe ia fali asistentes

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Ilustrim

Prishtinë, 1 mars- Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial, Lavdim Krasniqi i arrestuar gjatë ditës për dyshimet për korrupsion dyshohet së është përfshirë në një skemë mashtrimi.

 

Prishtinë, 1 mars- Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial, Lavdim Krasniqi i arrestuar gjatë ditës për dyshimet për korrupsion dyshohet së është përfshirë në një skemë mashtrimi.

Siç i kanë thënë KOHËS burimet brenda Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Krasniqi ka pranuar një veturë me vlerë rreth 20 mijë euro, e prodhuar në vitin 2019, nga një person me të kaluar kriminale në mënyrë që të ia mbyll një lëndë në prokurori që është në procedurë e sipër.