Arbëri

Palokaj: Duhet shtytje amerikane për dialogun me Serbinë

Palokaj: Duhet shtytje amerikane për dialogun me Serbinë

Korrespodenti i KOHËS në Bruksel, Augustin Palokaj, ka thënë se për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë nevojitet shtytje nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

 

Korrespodenti i KOHËS në Bruksel, Augustin Palokaj, ka thënë se për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë nevojitet shtytje nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ai thotë se Bashkimi Evropian i vetëm nuk mund ta ndihmojë këtë proces të shkojë drejt fundit pa mbështetjen e amerikanëve, ndërsa shton se asnjë krizë në Evropë nuk është tejkaluar pa ndihmën e SHBA-së.