Arbëri

Serbët nga Kosova vazhdojnë të vaksinohen në Serbi në mënyrë të organizuar

Foto: Riznica
 

Tre autobusë me serbë nga Graçanica, Lapnasella, Preoci dhe Bërnica e Poshtme janë nisur sot për në Kurshumli për t’u vaksinuar.

Sipas raportimeve të mediave serbe në Kosovë, bëhet fjalë për rreth 150 persona që kanë marrë dozën e parë të vaksinës ruse Sinovac dhe sot kanë shkuar për dozën e dytë.