Arbëri

Punëtorët e Doganës kërkojnë pagesat shtesë, në të kundërtën paralajmërojnë veprime sindikale

 

Sindikata e Pavarur e Doganës së Kosovës thotë se punëtorët e Doganës po vazhdojnë të mbeten të anashkaluar nga Qeveria.

Në njoftim thuhet se në vendimet e Qeverisë në detyrë, punëtoret e Doganës kanë qenë të diskriminuar dhe të përjashtuar nga pagesa shtesë për punë në kushte pandemie.