Arbëri

Largohen nga puna 20 punëtorë të Aeroportit të Prishtinës

Largohen nga puna 20 punëtorë të Aeroportit të Prishtinës

20 punëtorë të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” janë larguar nga puna dje dhe sot.

 

20 punëtorë të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” janë larguar nga puna dje dhe sot.

Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Aeroportit, Bashkim Latifi, thotë se largimet janë të montuara dhe që të gjitha vijnë si pasojë e grevave që punëtorët e aeroportit kanë pasur vazhdimisht për shkak të pakënaqësisë.