Arbëri

Krasniqi: Jemi në prag të një vale tjetër të COVID-19, gjendja po rëndohet

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi, ka thënë se gjendja me COVID-19 po rëndohet ditët e fundit, ndërsa nuk mohon mundësinë që Kosova të jetë në prag të një vale tjetër me koronavirus.

 

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi, ka thënë se gjendja me COVID-19 po rëndohet ditët e fundit, ndërsa nuk mohon mundësinë që Kosova të jetë në prag të një vale tjetër me koronavirus.

“Gjatë këtyre ditëve, sidomos nga mesi i javës së kaluar, kemi pasur trend në rritje të rasteve të të infektuarve dhe është përcjellë edhe me rritje te rasteve të atyre që kërkojnë trajtim spitalor. Gjatë janarit dhe shkurtit kemi pasë situatë të qetë dhe të menaxhueshme, por tash, sidomos këtë javë kemi hyrë në fazë me trend në rritje të numrit të infektuarve”, tha ai.