Arbëri

Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!
Artikull i sponsorizuar
 

Floil është njëri nga vajrat e para vendore të industrisë së ushqimit, që tashmë ka thyer kufijtë kontinental, jo vetëm ato rajonal dhe vendore.
Kjo si rezultat i cilësisë së lartë dhe veçorive të këtij produkti, e të cilat janë:

100 i rafinuar