Arbëri

14 komuna në zonë të kuqe

14 komuna në zonë të kuqe
Foto: KOHA
 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga sot deri më 12 mars, 14 komuna do renditen në zonë të kuqe.

Komunat janë: Zveçani, Mitrovica e Veriut, Prishtina, Fushë Kosova, Kamenica, Leposaviqi, Peja, Zubin Potoku, Gjilani, Obiliqi, Gjakova, Kllokoti, Mitrovica e Jugut dhe Lipjani.