Arbëri

Hapësirat e pamjaftueshme bëjnë që disa fakultete në UP të vazhdojnë mësimin online

Hapësirat e pamjaftueshme bëjnë që disa fakultete në UP të vazhdojnë mësimin online

Mungesa e hapësirave dhe numri i madh i studentëve ka bërë që disa fakultete të Universitetit të Prishtinës ta nisin semestrin e dytë online. 

 

Mungesa e hapësirave dhe numri i madh i studentëve ka bërë që disa fakultete të Universitetit të Prishtinës ta nisin semestrin e dytë online. 

Javë më parë, Qeveria vendosi që mësimi në arsimin e lartë të realizohet me prezencë fizike derisa Senati ua la fakulteteve që të vendosin vetë se si do ta realizojnë këtë proces.