Arbëri

Profesorëve që janë bërë deputetë u kërkohet të pezullojnë punën në Universitet

Foto: Koha

I gjithë stafi akademik dhe administrativ që i kanë hyrë garës për deputet, pas betimit në Kuvend do të duhet ta pezullojnë pozitën e mbajtur deri tash në Universitet.

 

I gjithë stafi akademik dhe administrativ që i kanë hyrë garës për deputet, pas betimit në Kuvend do të duhet ta pezullojnë pozitën e mbajtur deri tash në Universitet.

Për këtë e ka paralajmëruar ditë më parë Rektorati i Universitetit të Prishtinës stafin e tij, duke u bazuar në Ligjin për zyrtarët publikë, që ka hyrë në fuqi vitin e kaluar.