Arbëri

Washingtoni kërkon krijimin e shpejtë të Qeverisë pa obstruksione nga opozita e re

Foto: Ilustrim
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës konsiderojnë që krijimi i shpejtë i qeverisë, pa obstruksione nga partitë opozitare, është urgjente për Kosovën.

Kështu ka thënë zëvendës ndihmësi i sekretarit të shtetit, Matthew Palmer, në takimet online të mbajtura të enjten, me përfaqësues të listës fituese të zgjedhjeve dhe qeverinë në detyrë.