Arbëri

“Taktika” e Prokurorisë, pa arsyetim mbetet tërheqja e fletarrestimit ndaj Radojçiqit

“Shkaqet teknike dhe taktike” të Prokurorisë Speciale, që çuan në tërheqjen e fletarrestimit kundër Milan Radojçiqit, kanë mbetur të pazbardhura.

 

“Shkaqet teknike dhe taktike” të Prokurorisë Speciale, që çuan në tërheqjen e fletarrestimit kundër Milan Radojçiqit, kanë mbetur të pazbardhura.

Për dy ditë, siç i kanë thënë burimet KOHËS, Radojçiqi, që po hetohet si pjesë e grupit që bashkëpunoi për vrasjen e politikanit serb, Oliver Ivanoviq, ka hyrë e ka dalë nga Kosova. Ai nuk është ndaluar nga Policia e Kosovës ani pse nga Prokuroria Speciale ishte thënë se ai po hetohej për përfshirje në këtë vrasje.