Arbëri

Mediat botërore raportojnë për hapjen e Ambasadës së Kosovës në Jerusalem

 

Media të mëdha botërore kanë raportuar sot për hapjen e ambasadës së Kosovës në Jerusalem.

Agjencia e lajmeve Reuters ka shkruar se Kosova ka hapur ambasadën e saj të dielën duke i ndjekur Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Guatemalan të vetmet vende të cilat e kanë hapur ambasadën në një qytet statusi i të cilit është në zemër të konfliktit izraelito-palestinez.