Arbëri

PDTK: Hapja e ambasadës në Jerusalem do të dëmtojë reputacionin e Kosovës

 

Partia Demokratike Turke e Kosovës ka reaguar për hapjen e ambasadës së Kosovës në Jerusalem.

Përmes një komunikate për media, kjo parti thotë se kanë thellësisht të shqetësuar dhe të brengosur nga hapja e Ambasadës në Jerusalem, statusi ndërkombëtar i së cilës është nën mbrojtje me rezolutat e KB.