Arbëri

Arbërie Nagavci pritet ta drejtojë Ministrinë e Arsimit

Lëvizja Vetëvendosje tashmë ka vendosur për emrat e disa ministrave që pritet të jenë në Qeverinë “Kurti 2”.

 

Lëvizja Vetëvendosje tashmë ka vendosur për emrat e disa ministrave që pritet të jenë në Qeverinë “Kurti 2”.

“Koha”, ka mësuar nga burimet e saj se Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) pritet të drejtohet nga Arbërie Nagavci.