Arbëri

Këshilli i Prindërve kundërshton mbylljen e shkollave

 

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka kërkuar nga kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, që të mos merret vendim për mbyllje të shkollave të Kosovës në arsimin para universitar.

Përmes një njoftimi për media, nuk duhet lejuar që një gjë e tillë të ndodhë duke shtuar se nuk ka as bazë juridike dhe as faktike.