Arbëri

Abbott: Kosovës i duhet qeveri stabile për 3-4 vjetët e ardhshëm

Foto: KOHA

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Nicholas Abbott, ka thënë se më 14 shkurt qytetarët e Kosovës votuan për ndryshim. Ai ka inkurajuar tri partitë opozitare të marrin pjesë në formimin e institucioneve të reja. Në intervistën për “KOHËN” Abbott ka thënë se qytetarët duan progres, e progresi sipas tij nuk nënkupton shkuarjen sërish në zgjedhje

 

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Nicholas Abbott, ka thënë se më 14 shkurt qytetarët e Kosovës votuan për ndryshim. Ai ka inkurajuar tri partitë opozitare të marrin pjesë në formimin e institucioneve të reja. Në intervistën për “KOHËN” Abbott ka thënë se qytetarët duan progres, e progresi sipas tij nuk nënkupton shkuarjen sërish në zgjedhje

KOHA: Z. ambasador, jeni këtu gati apo më shumë se një vit e gjysmë. Dhe, tashmë keni qenë dëshmitar i dy palë zgjedhjeve.