Arbëri

Dhjetë shtetas të huaj ikën nga Qendra e mbajtjes në Vranidoll pasi sulmuan rojet

Dhjetë shtetas të huaj ikën nga Qendra e mbajtjes në Vranidoll pasi sulmuan rojet

Mbrëmjen e 8 marsit, 10 shtetas të huaj që po mbaheshin në Qendrën e mbajtjes për të huaj në Vranidoll, u revoltuan dhe sulmuan pjesëtarët e sigurimit.

 

Mbrëmjen e 8 marsit, 10 shtetas të huaj që po mbaheshin në Qendrën e mbajtjes për të huaj në Vranidoll, u revoltuan dhe sulmuan pjesëtarët e sigurimit.

Sipas burimeve të KOHËS, pjesëtarët e sigurimit ishin lidhur e mbyllur në dhoma të ndryshme derisa shtetasit e huaj ishin larguar.