Arbëri

Merr detyrën shefi i ri i OSBE-së në Kosovë, ambasadori Davenport

Diplomati britanik, Michael Davenport, do të marrë të hënën detyrën e shefit të misionit në Kosovë të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE). Siç merr vesh Koha, ambasadori Davenport është përzgjedhur për të udhëhequr misionin e OSBE-së në Kosovë qysh në muajin shkurt, dhe prej të hënës, 22 mars, ai merr detyrën në selinë e misionit, në Prishtinë.

 

Diplomati britanik, Michael Davenport, do të marrë të hënën detyrën e shefit të misionit në Kosovë të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE). Siç merr vesh Koha, ambasadori Davenport është përzgjedhur për të udhëhequr misionin e OSBE-së në Kosovë qysh në muajin shkurt, dhe prej të hënës, 22 mars, ai merr detyrën në selinë e misionit, në Prishtinë.

Davenport, që më parë ka shërbyer si ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Serbi, e pason në krye të misionit të OSBE-së në Kosovë ambasadorin norvegjez, Jan Braathu, i cili tashmë ka marrë detyrën e shefit të misionit të OSBE-së në Serbi.