Arbëri

Ahmeti u del në mbrojtje Aliut dhe të tjerëve: Aktakuza është pse nuk kanë lëshuar leje

 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka folur në lidhje me lajmin se ndaj Liburn Aliut, Ardian Ollurit e diza zyrtarëve tjerë komunal është lëshuar aktakuzë për korrupsion.

Ahmeti ka thënë ndonëse aktakuzën nuk e kanë marrë zyrtarisht, por se titulli i tillë nuk është i saktë. Ai thotë se aktakuza është për keqpërdorim të detyrës zyrtare, pse nuk kanë lëshuar leje.