Arbëri

Blinkeni sërish kërkon nga Vuçiqi njohjen reciproke me Kosovën

 

Sekretari i Shtetit të SHBA-së, Anthony Blinken, ka kërkuar nga presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, njohjen e ndërsjellë me Kosovën.

Në një letër që i kishte dërguar Vuçiqit më 23 shkurt, e që është publikuar nga mediumi serb “Novosti”, Blinken, kishte thënë se synimi i SHBA-së është një marrëveshje gjithëpërfshirëse mes Serbisë dhe Kosovës të përqendruar te njohja e ndërsjellë.