Arbëri

Fillon vaksinimi i personelit të shërbimit mjekësor të FSK-së

Fillon vaksinimi i personelit të shërbimit mjekësor të FSK-së
 

Sot ka filluar vaksinimi kundër COVID-19 ndaj personit të shërbimit mjekësor të FSK-së, përfshirë mjekët, infermierët si dhe stafin administrativ dhe mbështetës të saj.

Sipas njoftimit për media, në Qendrën e improvizuar të vaksinimit në Sallën “1 Tetori” në Prishtinë, për të përcjellë nga afër realizimin e vaksinimit, sot ishte edhe ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj.