Arbëri

Nagavci i kërkon rektorit të UP-së transparencë dhe respektim të meritokracisë

 

Transparancë të plotë dhe respektim të meritokracisë ka kërkuar ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, nga rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Naser Sahiti, si dhe menaxhmenti i këtij Universiteti.

Nagavci ka përmendur edhe integrimin në procesin akademik të personaliet akademik nga mërgata dhe krijimin e Fondit për kërkime shkencore, si prioritete të saj.