Arbëri

KEK-u lëshon urdhëresë për respektim të masave anti-COVID, shkelja e saj çon në masa disiplinore

Foto: Ilustrim
 

Korporata Energjetike e Kosovës ka lëshuar urdhëresë ndaj punëtorëve të saj për respektimin e masave anti-COVID-19.

Konform vendimit të Qeverisë për parandalimin dhe luftimin e pandemisë, KEK-u në mbledhjen e menaxhmentit ka kërkuar respektimin e masave.