Arbëri

​757 pacientë me Covid-19 të shtrirë në spitalet e Kosovës, shumica në oksigjeno-terapi

 

917 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme në Kosovë.

Sipas njoftimit në Shërbimi 757 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, ndërkaq 61 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve, 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 734 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.