Arbëri

Nënshkruhet “Deklarata e Tiranës”, Kosova kërkon të jetë e barabartë me shtetet tjera të rajonit

 

Ministrat dhe përfaqësues të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor kanë nënshkruar “Deklaratën e Tiranës” për mbështetjen e rimëkëmbjes dhe rritjes së turizmit në rajon, në një konferencë rajonale të mbajtur sot në Tiranë.

Ngjarja e mbajtur shënon finalizimin e “Projektit për Promovimin dhe Zhvillimin e Turizmit” të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal (RCC), financuar nga Bashkimi Evropian.