Arbëri

Dy kadetë të FSK-së u diplomuan në Akademinë Ushtarake Mbretërore të Mretërisë së Bashkuar

Dy kadetë të FSK-së u diplomuan në Akademinë Ushtarake Mbretërore të Mretërisë së Bashkuar
 

Dy kadetë të Forcës së Sigurisë së Kosovës janë diplomuar në Akademinë Ushtarake Mbretërore “SANDHURST” të Mbretërisë së Bashkuar.

Nëntoger Iliriana Bunjaku dhe nëntoger Ardit Deliu janë diplomuar, njoftoi Ministria e Mbrojtjes së Kosovës.