Arbëri

Mbyllja e gastronomisë dhe qendrave tregtare, mbi 5.000 kosovarë ia mësyjnë Shqipërisë për fundjavë

Mbyllja e gastronomisë dhe qendrave tregtare, mbi 5.000 kosovarë ia mësyjnë Shqipërisë për fundjavë
 

Vendosja e masave të reja kundër COVID-19 ku përfshihet edhe mbyllja e gastronomisë dhe qendrave tregtare deri më datë 18 prill, ka bërë shumë qytetarë të Kosovës që t’ia mësyjnë Shqipërisë për të kaluar këtë fundjavë.

Radhë të gjata të veturave janë parë gjatë ditës së premte në kufirin me Shqipërinë.