Arbëri

Borrelli i kërkon Kurtit vazhdim të shpejtë të dialogut me Serbinë

FOTO: KOHA
 

Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Çështjes të Sigurisë, Jose Borrell, i ka kërkuar kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit që të vazhdojë sa më shpejt me dialogun Beograd-Prishtinë, në mënyrë që perspektiva evropiane të kthehet në realitet për qyetarët e Kosovës.

Borrell në një letër urimi për Kurtin, ka shkruar se normalizimi i marrëdhënieve gjithëpërfshirëse me Serbinë, është thelbësore për rrugën e Kosovës në integrime evropiane.