Arbëri

Mbi 1000 shkolla në Kosovë përfitojnë materiale higjienike për mbrojtje nga COVID-19

Foto: Programi i UNICEF-it në Kosovë
 

USAID-i dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë, përmes UNICEF-it kanë shpërndarë në shkollat e Kosovës materiale higjienike të nevojshme për të parandaluar përhapjen e COVID-19.

Sipas njoftimit, shpërndarja është bërë me rastin e fillimit të pjesë së dytë të gjysmëvjetorit të dytë, në shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës.