Arbëri

Deri në qershor, Kosova do të sigurojë mbi 100 mijë vaksina Pfizer/BioNTech

Deri në qershor, Kosova do të sigurojë mbi 100 mijë vaksina Pfizer/BioNTech
FOTO: AP
 

Kosova është në mesin e vendeve që pritet të marrë 100.620 doza të vaksinës së prodhuar nga Pfizer dhe BioNTech, si pjesë e programit COVAX.

Në një komunikatë të lëshuar nga ky program bëhet e ditur se vala e tretë e shpërndarjes së vaksinave do të bëhet nga prilli deri në qershor.