Arbëri

Ministria e Jashtme nuk tregon nëse është zgjidhur problemi me drejtorin e përgjithshëm

Ministria e Jashtme nuk tregon nëse është zgjidhur problemi me drejtorin e përgjithshëm

Ministria e Punëve të Jashtme nuk ka treguar nëse është zgjidhur problemi i trashëguar nga pushteti i kaluar me drejtorin e përgjithshëm të Ministrisë së Jashtme.

 

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës është duke vazhduar sistemimi i stafit në pozitat e larta drejtuese, të cilat deri tani janë mbajtur me ushtrues detyre. Por ky dikaster nuk ka sqaruar ende nëse është zgjidhur problemi me drejtorin e përgjithshëm - ku ministres së re i ishin prezantuar dy zyrtarë me këtë pozitë

Ministria e Punëve të Jashtme nuk ka treguar nëse është zgjidhur problemi i trashëguar nga pushteti i kaluar me drejtorin e përgjithshëm të Ministrisë së Jashtme.

Ministrja e re, Donika Gërvalla, i kishte gjetur në Ministri dy zyrtarë që i janë prezantuar si drejtorë të përgjithshëm: Visar Fetajn dhe Albert Prenkaj.