Arbëri

Fillon vaksinimi i të moshuarve në shtëpitë e kujdesit, punëtorët socialë e pacientët në dializë

 

Procesi i vaksinimit kundër Covid-19 të mërkurën është duke vazhduar me të moshuarit të vendosur në shtëpitë e kujdesit dhe punëtorët socialë që kujdesen për ta, në të gjitha komunat ku ka Qendra të tilla si Prishtinë, Suharekë, Skenderaj, Istog dhe Graçanicë.

Gjithashtu, do të vaksinohen edhe pacientët në dializë, ata të Komunës së Prishtinës në qendrën “1 Tetori”, kurse të tjerët, secili në njësinë e vaksinimit të QKMF-së në komunën ku jeton.