Arbëri

14 të vdekur dhe 701 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

14 të vdekur dhe 701 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë
 

Katërmbëdhjetë persona kanë humbur jetën në 24 orët e fundit si pasojë e COVID-19, ka bërë të ditur Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik. Në raportin e së mërkurës janë regjistruar edhe 701 raste të reja pozitive nga testimi i 4557 mostrave.

Rastet e vdekjes janë nga: Peja 81, 78 vjeç), Prishtina (91, 79 vjeç), Prizreni (80, 68 vjeç), Vitia (73, 69 vjeç), Gjilani (74 vjeç), Klina (80 vjeç), Mitrovica (75 vjeç), Shtërpca (62 vjeç), Skenderaj (65 vjeç), Suhareka (68 vjeç).