Arbëri

Konjufca takoi kryetarët e grupeve parlamentare

Konjufca takoi kryetarët e grupeve parlamentare
Foto: Ilustrim
 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka takuar kryetarët e grupeve parlamentare, me të cilët ka diskutuar për Rregulloren e re të Kuvendit, formimin e grupeve të miqësisë, formimin e delegacioneve të Kuvendit, si dhe finalizimin e përbërjes së komisioneve parlamentare.

Duke folur lidhur me Rregulloren e re të Kuvendit, Konjufca shtroi nevojën e trajtimit të saj me urgjencë, pasi si proces nuk është mbyllur ende edhe pse është trajtuar një kohë të gjatë.