Arbëri

Miftaraj kërkon që me ligj të veçantë të mbrohet figura e Adem Jasharit

Miftaraj kërkon që me ligj të veçantë të mbrohet figura e Adem Jasharit
 

Pas deklaratave të ditëve të fundit rreth komandantit Adem Jashari, po kërkohet që me një ligj të veçantë të mbrohet emri i tij dhe Gjergj Kastriotit-Skënderbeut.

Ehat Miftaraj i IKD-së e ka kërkuar një gjë të tillë, ndërsa ka shtuar se emrat e këtyre dy figurave kombëtare nuk meritojnë të keqpërdoren “prej çdo profiteri për kauza false”.