Arbëri

Drejtorët e deritashëm të AKI-së, vetëm një çoi mandatin në fund

Drejtorët e deritashëm të AKI-së, vetëm një çoi mandatin në fund
 

Agjencia e Kosovës për Inteligjencë ka 12 vjet që është themeluar dhe jorrallë është gjetur në thumb të kritikave si institucion, por edhe udhëheqësit e saj.

Petrit Ajeti, i emëruar të enjten, është drejtori i gjashtë i AKI-së.