Arbëri

Të burgosurit në Smrekonicë i shkruajnë Qeverisë dhe Presidencës

Të burgosurit në Smrekonicë i shkruajnë Qeverisë dhe Presidencës
 

Të dënuarit në Burgun e Smrekonicës i kanë nisur një letër me disa kërkesa Qeverisë dhe Presidencës.

Në letrën që ka siguruar KOHA, të dënuarit janë ankuar në lidhje me Panelin për Lirim me Kusht, pastaj për mosaplikimin e Ligjit për Amnisti, për beneficionet e tyre që nuk dinë se cilat janë dhe për mospërfitimin e mjaftueshëm nga falja e presidentit.