Arbëri

829 pacientë po trajtohen për Covid-19, 41 pacientë në gjendje të rënduar

829 pacientë po trajtohen për Covid-19, 41 pacientë në gjendje të rënduar
 

Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 829 pacientë.

Sipas QKUK-së, 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 656 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.