Arbëri

Haxhiu: Dhuna në familje po trajtohet si prioritet i veçantë

Haxhiu: Dhuna në familje po trajtohet si prioritet i veçantë
 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka pritur në takim shefin e misionit të OSBE-së, Michael Davenport.

Siç bëhet e ditur përmes një komunikate për media, Haxhiu e ka njoftuar shefin e OSBE-së për prioritet dhe angazhimin e Ministrisë së Drejtësisë, duke filluar nga përkushtimi ndaj luftës kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit i cili ka nisë ndërtimin e infrastrukturës ligjore për ta fuqizuar atë.