Arbëri

Rusia e gatshme të përfshihet në dialogun Kosovë – Serbi

 

Rusia është e gatshme të përfshihet në dialogun Kosovë – Serbi, nëse kjo e fundit kërkon, ka thënë ambasadori rus në Beograd, Aleksandr Botsan-Kharchenko.

Ai në një intervistë për mediumin rus “Sputnik”, përcjell “b92” të enjten, ka thënë se edhe ashtu Rusisë i takon të përfshihet, pasi është anëtare e përhershme e Këshillit të Sigurimit dhe se çështja e Kosovës është temë në këtë organizatë.